Курс валют: $ - 27.3 / 27.7; € - 33 / 33.6
Написати в редакцію
X

Дякуємо що ви з нами!

Маленькі кулінарні хитрощі для великих шедеврів

6606

 

 

 

В кожної господині є свої маленькі секрети, якими вона користується повсякденно для економії часу, та для приданням своїм стравам шедеврального смаку. 

 

Пропонуємо вам свої маленькі, але важливі кулінарні секрети, які будуть корисні не тільки для молодих, а і для досвідчених господинь. 

 


Щоб рис був розсиптастим, потрібно його замочити перед варінням в холодній воді на 40 хвилин, та добре промити.

                                                         

 

 

 

 

 

Щоб печінка була м’якою та ніжною, перед жаркою додайте до неї цукор.

                                                         

 

 

 

Щоб печінка не гірчила, ретельно видаліть з неї всі прожилки (канали) по яких проходить жовч.

                                                         

 

 

 

Щоб при варці яйця не лопались, помийте їх в холодній воді. Або додайте у киплячу воду, перед зануренням яєць, трішки оцту.

                                                         

 

 

 

Щоб м’ясо було золотистим та ароматним, перед обсмажуванням змастіть його медом.

                                                         

 

 

 

 

 

 

Щоб при смаженні картопля не розвалювалась та не прилипала до сковорідки, замочіть вже порізану на шматочки картоплю перед смаженням в холодній воді на 20 хвилин, та промокніть паперовим рушником, аби картопля була суха.

                                                         

 


Швидко подрібнити часник можна так: роздушіть його ножем до досточки, та наріжте на потрібні шматочки.

                                                         

 

 

 

Щоб не плакати від цибулі, очистіть лушпиння, але залиште при цьому хвостики. Ви зможете швидко і легко нарізати цибулю, підтримуючи його за ці самі хвостики. Потім їх можна обрізати і видалити.

                                                         

 

 


Перед натиранням на тертці м'яких сортів сиру потримайте їх в морозилці протягом 30 хвилин.

                                                         

 

 


Щоб м'ясний фарш став соковитим, в нього слід додати цукор з розрахунку 1 столова ложка на 1 кілограм фаршу.

                                                         

 

 


Якщо готуєте здобу з родзинками, то родзинки слід помити і обваляти в борошні, тоді вони рівномірно розподілиться в тісті.

                                                         

 

 


Щоб харчова плівка не рвалася і не прилипала до рук при обмотуванні продуктів, зберігати її краще в холодильнику.

                                                         

 

 

 

Щоб красиво нарізати м’ясо на потрібні нам шматочки, покладіть його на пів години до морозилки. В напівзамороженому стані м’ясо буде дуже легко нарізати.

                                                         

 

 

 

 

Щоб краще і більше видавити з лимона соку, покладіть його до мікрохвильовки на 15 – 20 секунд, або подавіть його з усіх сторін до дощечки.

                                                         

 

 

Щоб картопля на деруни не чорніла, натирайте її разом з цибулею. І ваші деруни будуть в середині білими і апетитними.

​​​​​​​                                                         

 

 

 

Користуйтесь із задоволенням!

​​​​​​​

Напишіть нам про свої маленькі кулінарні хитрості, і ми обов'язково їх розмістимо на сайті із зазначенням автора.

 

 


Автор Зоряна Ткач

08-22-2020 5240

Zoloti

08-19-2020 1782

Zoloti

08-19-2020 1095

Zoloti

08-18-2020 9001

Zoloti

08-13-2020 7109

Zoloti
Привітання Олександра з Днем ангела. Характер імені Олександр.

08-13-2020 18338

Zoloti
14 серпня - Медовий Спас. Як правильно провести день та чого не можна робити

08-12-2020 5559

Zoloti
12 серпня - День молоді. Привітання зі святом

08-09-2020 4499

Zoloti
Перевірений рецепт для прикорму помідорів та інші маленькі хитрощі

08-09-2020 5779

Zoloti
Привітання з Днем будівельника

08-09-2020 8235

Zoloti
Молитва до святителя Пантелеймона, яку читають 9 серпня

08-08-2020 11496

Zoloti

08-08-2020 1152

Zoloti

08-04-2020 3365

Zoloti

08-03-2020 4506

Zoloti

07-29-2020 926

Zoloti
28 липня у віці 33 років, вийшов з соцмереж Алєксандєр Усік. І не повернувся

3171

Zoloti
З Днем ангела Юлії! Найцікавіше про Юлічок: значення імені, походження, характер. Привітання з Днем ангела

07-28-2020 16584

Zoloti
Привітання з Днем ангела Валентини

07-27-2020 19088

Zoloti
Привітання з Днем ангела Володимира

07-27-2020 3947

Zoloti
28 липня - День хрещення Русі. Як відбувалось хрещення та його наслідки

2592

Zoloti
Розвінчано найпопулярніші міфи про секс