Курс валют: $ - 27.2 / 27.6; € - 32.0 / 32.6
Написати в редакцію
X

Дякуємо що ви з нами!

Маленькі кулінарні хитрощі для великих шедеврів

6592

 

 

 

В кожної господині є свої маленькі секрети, якими вона користується повсякденно для економії часу, та для приданням своїм стравам шедеврального смаку. 

 

Пропонуємо вам свої маленькі, але важливі кулінарні секрети, які будуть корисні не тільки для молодих, а і для досвідчених господинь. 

 


Щоб рис був розсиптастим, потрібно його замочити перед варінням в холодній воді на 40 хвилин, та добре промити.

                                                         

 

 

 

 

 

Щоб печінка була м’якою та ніжною, перед жаркою додайте до неї цукор.

                                                         

 

 

 

Щоб печінка не гірчила, ретельно видаліть з неї всі прожилки (канали) по яких проходить жовч.

                                                         

 

 

 

Щоб при варці яйця не лопались, помийте їх в холодній воді. Або додайте у киплячу воду, перед зануренням яєць, трішки оцту.

                                                         

 

 

 

Щоб м’ясо було золотистим та ароматним, перед обсмажуванням змастіть його медом.

                                                         

 

 

 

 

 

 

Щоб при смаженні картопля не розвалювалась та не прилипала до сковорідки, замочіть вже порізану на шматочки картоплю перед смаженням в холодній воді на 20 хвилин, та промокніть паперовим рушником, аби картопля була суха.

                                                         

 


Швидко подрібнити часник можна так: роздушіть його ножем до досточки, та наріжте на потрібні шматочки.

                                                         

 

 

 

Щоб не плакати від цибулі, очистіть лушпиння, але залиште при цьому хвостики. Ви зможете швидко і легко нарізати цибулю, підтримуючи його за ці самі хвостики. Потім їх можна обрізати і видалити.

                                                         

 

 


Перед натиранням на тертці м'яких сортів сиру потримайте їх в морозилці протягом 30 хвилин.

                                                         

 

 


Щоб м'ясний фарш став соковитим, в нього слід додати цукор з розрахунку 1 столова ложка на 1 кілограм фаршу.

                                                         

 

 


Якщо готуєте здобу з родзинками, то родзинки слід помити і обваляти в борошні, тоді вони рівномірно розподілиться в тісті.

                                                         

 

 


Щоб харчова плівка не рвалася і не прилипала до рук при обмотуванні продуктів, зберігати її краще в холодильнику.

                                                         

 

 

 

Щоб красиво нарізати м’ясо на потрібні нам шматочки, покладіть його на пів години до морозилки. В напівзамороженому стані м’ясо буде дуже легко нарізати.

                                                         

 

 

 

 

Щоб краще і більше видавити з лимона соку, покладіть його до мікрохвильовки на 15 – 20 секунд, або подавіть його з усіх сторін до дощечки.

                                                         

 

 

Щоб картопля на деруни не чорніла, натирайте її разом з цибулею. І ваші деруни будуть в середині білими і апетитними.

​​​​​​​                                                         

 

 

 

Користуйтесь із задоволенням!

​​​​​​​

Напишіть нам про свої маленькі кулінарні хитрості, і ми обов'язково їх розмістимо на сайті із зазначенням автора.

 

 


Автор Зоряна Ткач

08-09-2020 5681

Zoloti

08-09-2020 8171

Zoloti

08-08-2020 11280

Zoloti

08-08-2020 1108

Zoloti

07-31-2020 3624

Zoloti
1 серпня - День ангела Євгенії. Історія імені та привітання

07-29-2020 6927

Zoloti
З Днем дружби! Найкращі привітання та історія свята

07-29-2020 865

Zoloti
28 липня у віці 33 років, вийшов з соцмереж Алєксандєр Усік. І не повернувся

3079

Zoloti
З Днем ангела Юлії! Найцікавіше про Юлічок: значення імені, походження, характер. Привітання з Днем ангела

07-28-2020 15194

Zoloti
Привітання з Днем ангела Валентини

07-27-2020 18861

Zoloti
Привітання з Днем ангела Володимира

07-27-2020 3882

Zoloti

2463

Zoloti

07-24-2020 1618

Zoloti

07-24-2020 1624

Zoloti

07-23-2020 12192

Zoloti
Олічка, з Днем ангела, привітання та характер імені Ольга

07-18-2020 8158

Zoloti
З Днем ангела Юлії! Все саме цікаве про Юлічок: значення імені, походження, характер Юлічок

07-17-2020 4519

Zoloti
18 липня - День ангела Анни. Анночка, з Днем Ангела. Характер Анюток, походження імені, іменини

07-17-2020 1858

Zoloti
18 липня - День ангела Лізи

07-16-2020 3042

Zoloti
Олександра, Сашенька, Сашуня, з Днем Ангела! Привітання, та все саме цікаве про Сашуньок

07-16-2020 1501

Zoloti
Анастасія, Настенька, Настуня з Днем Ангела! Привітання Настунічок зі святом!